flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Червоноградському міському суді Львівської області відбулась зустріч з учнями Червоноградської загальноосвітньої середньої школи I-III ступенів № 12.

03 квітня 2015, 09:00

           2 квітня 2015 року Червоноградський міський суд Львівської області в черговий раз  відкрив свої двері для охочих ознайомитись з судовою системою та побачити все власними очима.

Першими прийняти участь у даному заході зголосилась дирекція Червоноградської загальноосвітньої середньої школи I-III ступенів № 12, учні якої відвідували суд минулого року.

Цього річ поріг Червоноградського міського суду Львівської області переступило близько 25 учнів 8-А класу.

Зустріч з учнями провела заступник керівника апарату Червоноградського міського суду Львівської області Надія Липчук.

Не було конкретно обраної теми зустрічі, що дало змогу бажаючим зачіпати будь-які питання та заповнювати прогалини знань з  правознавства.

Майже дві години зустрічі пройшли невимушено та непомітно. Учні цікавились структурою суду, оплатою праці, посадовими обов'язками працівників, розповідали про відносини в школі, частково піднімалась тема про права дитини в сім'ї, зупинялись на питанні вибрання ВУЗу для подальшої здобуття освіти правника.

  Цьогорічні зустрічі з молодими людьми суттєво відрізнятимуться від попередніх. Дані заходи розраховані на відновлення довірливих відносин між працівниками суду і громадянами-відвідувачами суду та побудовані на відкритості, прозорості і небайдужості. Жодне запитання не залишиться без  правдивої відповіді і жоден учасник заходу не залишиться без уваги. 

 Теперішні учні – це наше майбутнє, їх не повинна лякати судова система, тому саме зараз працівники суду роблять все можливе для того, щоб в подальшому в громадян не виникало сумнівів звертатись до суду чи ні за захистом своїх прав та інтересів.