flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Червоноградський міський суд Львівської області відвідали гімназисти.

21 квітня 2015, 09:00

20 квітня 2015 року Червоноградський міський суд Львівської області відвідали учні 6 класу Червоноградської гімназії.

Гімназисти поглиблено вивчають основи правознавства, тому попередньо з заступником керівника апарату суду Надією Липчук було узгоджено тему візиту: «Юрист – державний службовець».

Однак, щоб заохотити гімназистів до подальшої цікавої та відкритої  розмови, Надія Липчук обрала свою тактику: представившись, задала питання гімназистам: «На вашу думку як працевлаштуватись в суд?».  Відповіді були різноманітними, але тішило те, що гімназисти не боялись висловлювати свої думки та аргументувати їх.

А далі діалог був цікавим та пізнавальним. Обговорювались питання вибору ВУЗу для подальшого навчання на правничих факультетах, вимоги до зайняття посади державного службовця, розглядалась кожна посада апарату суду окремо, не обійшлось звичайно і без фотосесії.

Опісля, в свій робочий кабінет школярів запросив суддя Червоноградського міського суду Львівської області Микола Денисович Новосад.

      Проводячи зустрічі з дітьми намагаємось, щоб кожна з них була особливою та неповторною, щоб кожен учасник бесіди відчував себе без лишньої скованості і  не був обділений увагою. Підростаюче покоління повинно формувати свою думку про суд та державних службовців і сподіваємось, що ця думка не буде стереотипною.