flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З навчальним візитом Червоноградський міський суд Львівської області в черговий раз відвідали школярі.

24 квітня 2015, 09:00

22 квітня 2015 року Червоноградський міський суд Львівської області відвідали школярі 8-В класу Червоноградської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 12.

         Цікава група: тринадцять хлопців та три дівчинки, жваво розглядали зал судових засідань, ділились враженнями та фотографувались.

         Після адаптації в приміщені суду, тринадцятирічні підлітки зручно розмістившись, уважно та з цікавістю слухали розповіді заступника керівника апарату Надії Липчук про злочини вчинені неповнолітніми, про адміністративну відповідальність батьків за неналежне виховання дітей, про насильство в сім'ї, про направлення неповнолітнього до спеціальної навчально-виховної установи, цікавились резонансними справами, розповідали про своє шкільне та позашкільне життя.

         Окрім того, школярі мали змогу оглянути автомобіль для перевезення спецконтингента (конвойний автомобіль), яким перевозять арештованих, на власні очі побачити переміщення арештованих з кімнати для підсудних до автомобіля, поспілкуватись з працівниками судової міліції, провести експеримент за який проміжок часу прибудуть працівники судової міліції у разі тривоги.

         Протягом трьох годин навчального ознайомчого візиту школярі коментували побачене, ділились своїми враженнями та переживаннями.

         Сподіваємось, що аналізуючи все почути та побачене в суді, учні восьмикласники задумаються над своїми відносинами з батьками, педагогами і друзями, над відношенням до навчання і звичайно над своєю поведінкою та способом життя.