flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця.

04 вересня 2015, 09:00

 

4 вересня 2015 року конкурсною комісією Червоноградського міського суду Львівської області проведено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – секретаря судового засідання Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника.

Згідно наказу  керівника апарату Червоноградського міського суду Львівської області  від 27.07.2015 року № 41, оголошено проведення конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судового засідання Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника.

Вимоги до посади і оголошення про проведення конкурсу опубліковано в  місцевій газеті «Новини Прибужжя»  № 61-62 (5891-5892)  від 30.07.2015 року.

Для участі в конкурсі заяву з необхідними документами подали  9 кандидатів.

 Відповідно до рішення конкурсної комісії (протокол № 1 від 31.08.2015 року) всі кандидати допущені до участі в конкурсі.

Для участі в конкурсі не з'явились кандидати Лящук У.С., Бочуля Л.В. та Сидор О.В.,  які попередньо  повідомили про неявку для участі в конкурсі.

На підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту кандидатів та проведеної співбесіди, конкурсна комісії вирішила вважати Марковець Тетяну Леонідівну переможницею конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судового засідання Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника, та рекомендувати керівнику апарату Червоноградського міського суду Львівської області  для призначення її на вакантну посаду.

Ділай Нелю Тарасівну, як особу, яка успішно склала іспит, але не була відібрана для призначення на посаду секретаря судового засідання Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника, рекомендувати для зарахування до кадрового резерву.

 

                                                                           Прес-служба