flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Червоноградський міський суд Львівської області запрошує місцеві ЗМІ до співпраці.

21 лютого 2018, 14:38

     Для  забезпечення прозорості діяльності судової влади, підвищення її авторитету та довіри громадян до правосуддя загалом, покращення  рівня правової освіти,  обізнаності  суспільства щодо специфіки  і змісту діяльності  суду  звертаємось до засобів масової інформації  міста та району  з пропозицією співпраці.

     Наша мета - налагодити активну і постійну комунікацію з громадянами шляхом донесення до суспільства інформації про реформування судової влади, про відповідальність, яку покладено на суддів законами України, про позитивні події та зміни, що відбуваються у судовій владі.

     Для визначення проблем та перспектив взаємодії, запрошуємо представників взяти участь у круглому столі  на тему: «Синергія  суду та ЗМІ. Ефективна взаємодія та співпраця.», який відбудеться 01.03.2018 року о 10.00 год. у приміщенні Червоноградського міського суду Львівської області по вул.Св.Володимира,15, м.Червоноград.

Просимо   завчасно повідомити про можливість взяти участь у даному заході. Бажаючим пропонуємо  виступити доповідачами, попередньо узгодивши тему доповіді.

  У разі виникнення додаткових запитань з приводу семінару, а також  для організації спільних заходів, відвідування судових засідань, отримання інформації по справах, коментарів суддів, прес-релізів, інтерв’ю керівництва і представників суду, чи обговорення певного питання  просимо звертатись  до відповідальних осіб:

 

  • в.о. прес-секретаря, помічник судді  Терех Уляна Віталіївна (конт.тел. 3-95-93, 0936734020);
  • суддя –спікер Жураковський Андрій Ігорович (конт.тел. 3-95-93)
  • або на електронну адресу суду: inbox@cgm.lv.court.gov.ua.