flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Червоноградський суд продовжує роботу під час воєнного стану.

29 березня 2022, 15:44

З 24 лютого 2022 року  суди, органи та установи системи правосуддя України працюють відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

 Просимо  учасників судових засідань  максимально використовувати дистанційні способи участі у розгляді справ та звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

 У разі необхідності   рекомендуємо скористатись  зразками  КЛОПОТАННЯ  про перенесення  розгляду справи  та ЗАЯВИ про розгляд справи у відсутності учасника.

Фото- або скано- копії таких клопотань/заяв  (друковані або написані від руки)  з власноручним підписом  (тимчасово допускається без електронного цифрового підпису)    надсилати  на електронну скриньку суду inbox@cgm.lv.court.gov.ua  або факсом на номер  03249 3-95-93. Оригінали  цих документів у разі необхідності представити суду.     

Такий спосіб  забезпечить здійснення правосуддя в умовах воєнного стану  та гарантуватиме здоров’я та безпеку людей. 

Додатково повідомляємо, що про дати судових засідань по справах  можна  дізнатися на сайті суду в розділі Громадянам – Список справ призначених до розгляду. Прийняті судові рішення по справах будуть надсилатись судом поштою на адреси учасників.