flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Червоноградський міський суд долучився до Марафону відповідальності

01 липня 2021, 15:17

    Це проєкт із популяризації Декларації відповідальності людини, створеної Богданом Гаврилишиним у 2014 році. У 2020 році Фонд родини Богдана Гаврилишина ініціював встановлення в Україні Дня відповідальності людини.

     Помічниця та секретар судових засідань голови суду Уляна Терех та Віта Канюка посадили біля будівлі суду соняхи - як символ відповідальності.

     Обрали пункт Декларації відповідальності людини  (https://bhfamily.org/deklaratsiya-obovyazkiv-lyudyny/):    № 6  «Прагни до гармонії між особистим, професійним та соціальним життям, будучи частиною громади».

     Колектив Червоноградського суду своєю працею щодня демонструє своє відповідальне ставлення до роботи, професії, країни, суспільства, громади. Усе це попри недофінансування і негатив.  

    Суд – це не лише будівля з мантіями, кодексами і   справами. Це люди зі своїми унікальними  історіями,  з почуттям колективної відповідальності та  вмінням знаходити баланс між роботою і сім’ями. Люди, які надихають, і які заслуговують на якісні позитивні зміни у державі і судовій сфері зокрема.

    Опис акції: https://bit.ly/3tHbev9