flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди Дня працівників суду.

16 грудня 2011, 09:00

Указом Президента від 08.12.2000 № 1318/2000 в Україні встановлено професійне свято - День працівників суду, яке відзначається щорічно 15 грудня.

         Під час урочистостей, які проводились в конференц-залі територіального управління державної судової адміністрації України у Львівській області, з нагоди професійного свята Дня працівників суду, за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, було нагороджено грамотами 63 працівника апаратів судів міста Львова та Львівської області та 17 оголошено подяку.   
         Отримали свої нагороди і працівники Червоноградського міського суду Львівської області.
         Грамотою територіального управління державної судової адміністрації України у Львівській області нагороджено заступника керівника апарату Червоноградського міського суду Львівської області Надію Султан та секретаря цього ж суду Володимира Кіха. Подяку за сумлінність та відповідальність в роботі оголошено старшому секретарю суду Ірині Климчук.

          Крім того, урочисте нагородження працівників пройшло і в Червоноградському міському суді Львівської області. Після привітального слова, головою суду Новосадом Миколою Денисовичем, за сумлінне, професійне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята Дня працівників суду оголошено подяку керівнику апарату суду Аллі Рибіцькій та нагороджено грамотами помічників суддів Марію Бицьку, Тетяну Демчук і судового розпорядника Любов Багач.


Фото нагородження.


 

Після нагородження. З ліва на право: секретар суду Кіх В.Я., старший секретар суду Климчук І.П., заступник керівника апарату суду Султан Н.В. та в.о. начальника територіального управління державної судової адміністрації України у Львівській області Дейнека В.С..


Разом з в.о. завідувача сектору кадрової кадрової роботи ТУ ДСА України у Львівській області Кремпою Н.Ю..