flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посмішки дітей - найкращий подарунок до професійного свята!

17 грудня 2021, 13:06

В День працівників суду  помічниця судді Уляна Терех  провела «Урок справедливості» для учнів 3-А класу Червоноградської спеціалізованої школи №8.

 Малюки з захватом слухали про професію судді, побачили суддівську мантію і навіть її приміряли. Переглянули мультфільми «Кінь проти Хом’яка», та «Їжак проти рака», потім ділились на дві групи та грали в інтерактивну гру.

 Діти мали змогу відчути себе справжніми суддями, жваво обговорювали суперечки, відстоювали позиції героїв та намагались справедливо вирішити спір між звірятами. Врешті дійшли висновку, що всі суперечки слід вирішувати мирно.

 На згадку про участь учні отримали наліпки членів «Клубу «Справедливці», книгу, диплом та гарне колективне фото.

 Урок справедливості - це цікаво і весело проведений час з користю, він допомагає сформувати повагу в молодого покоління до суду, підвищує рівень правової культури.

 Висловлюємо подяку за ініціативу з організації та підтримки Всеукраїнської акції для школярів Асоціація розвитку суддівського самоврядування України , Клубу «Справедливці» та Програмі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

 Дякуємо за запрошення класному керівнику та школярам за активну участь.

 За повідомленням пресслужби суду.