flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома працівників Червоноградського міського суду Львівської області!

03 вересня 2014, 11:00


До відома працівників Червоноградського міського суду Львівської області, які перебувають  у щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках у зв'язку з вагітністю та пологами, у відпустках по догляду за дітьми!

У зв'язку з важкою ситуацією у нашій державі та численними просьбами українських військових, які перебувають в АТО про надання матеріальної допомоги, колективом суду було прийнято рішення зібрати посилку для передачі її в зону проведення антитерористичної операції.

В кожного з нас в зоні АТО щохвилини піддаються небезпеці наші рідні, друзі, знайомі, наші співвітчизники, які залишили по домівках своїх дітей, дружин, батьків. Найменше, що ми можемо для них зробити – це принаймі від щирого серця зібрати необхідні їм речі.

Просимо всіх небайдужих долучитись до збору медикаментів, продуктів харчування, засобів гігієни, одягу та інших необхідних для щоденного користування речей.

За детальною інформацією звертайтесь до заступника керівника апарату Червоноградського міського суду Львівської області Надії Липчук (роб.тел.: (03249) 3 95 93).

  Збір речей триватиме до 12 вересня 2014 року.                                                                                            

                                                                                                          Керівництво