flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація! До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду!

25 лютого 2022, 14:28

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в умовах правового режиму воєнного стану суди, органи та установи системи правосуддя діють виключно на підставі, в межах повноважень та в спосіб, визначені Конституцією України та законами України.

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в період дії воєнного стану не можуть бути припинені повноваження та робота судів.

Червоноградський міський суд Львівської області продовжує свою роботу у штатному режимі.

Разом з тим, враховуючи ситуацію, що склалася, просимо громадян утриматися від відвідування приміщення суду, всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надсилати на адресу суду поштою або в електронному виді на електронну адресу суду, а участь в судових засіданнях приймати в режимі відеоконференції, зареєструвавшись через «Електронний кабінет» в підсистемі «Електронний Суд».

Нагадаємо, що у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пункту 20 частини першої статті 106 Конституції України, Закону України "Про правовий режим воєнного стану" Указом Президента України №64/2022 від 24.02.2022 введено в Україні воєнний стан із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.