flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади судового розпорядника Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника.

12 вересня 2014, 09:00

 

            11 вересня 2014 року в приміщенні Червоноградського міського суду Львівської області відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – судового розпорядника Червоноградського міського суду Львівської області, на час відсутності основного працівника.

 

            Для участі в конкурсі з'явилось вісім кандидатів з дев'яти, які виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі, подали всі необхідні документи та були допущенні конкурсною комісією до участі в конкурсі.

            За результатами письмового іспиту та пройденої співбесіди, конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу Бойко Марію Андріївну та рекомендувала керівнику апарату призначити її на посаду. Крім того, конкурсною комісією було прийнято рішення рекомендувати зарахувати  в кадровий резерв Червоноградського міського суду Львівської області Кравчишин Ірину Романівну, Данилів Оксану Ігорівну, Яцків Оксану Володимирівну та Головка Андрія Михайловича, як таких, що успішно пройшли конкурс.

 

                                                                                                                      Керівництво

.