flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Роз'яснення щодо заповнення вакантних посад в апараті Червоноградського міського суду Львівської області.

03 листопада 2014, 09:00

         У зв'язку із збільшенням штату Червоноградського міського суду Львівської області та наявністю вакантних посад, численними зверненнями працівників апарату суду Червоноградського міського суду Львівської області, осіб, що перебувають у кадровому резерві, студентів-випускників Червоноградський міський суд Львівської області повідомляє наступне.

         Враховуючи продовження збройного конфлікту на деяких територіях Донецької та Луганської областей, внаслідок якого унеможливлюється здійснення судочинства деякими судами, головою Державної судової адміністрації України видано наказ від 20.10.2014 року № 135 «Про внесення змін до наказу Державної судової адміністрації України від 08 серпня 2011 року № 124».

         Згідно з цим наказом проведено перерозподіл 786 посад працівників апаратів судів, а саме збільшено цю кількість посад працівників в апаратах місцевих загальних судів на материковій частині України за рахунок зменшення кількості посад таких працівників а апаратах судів, що розташовані на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим.

         Видання даного наказу надає можливість працівникам апаратів місцевих загальних судів, що розташовані на території проведення АТО, бути переведеними на посади працівників апаратів судів, розміщених в інших регіонах України.

         Враховуючи наведене, за рекомендаціями ТУ ДСА України в Львівській області, на введені посади працівників апарату суду відповідно до згаданих наказів, будуть призначатись за переведенням працівників апаратів місцевих судів із зони АТО.

 

                                                                                     Керівництво