flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кадрові зміни в апараті суду.

20 квітня 2012, 16:45
         Чергові кадрові зміни відбулися в Червоноградському міському суді Львівської області.
За угодою сторін, з 17.04.2012 року, з посади помічника судді Червоноградського міського суду Львівської області Кріля Миколи Дмитровича звільнено помічника судді Сапігу Олександру Володимирівну.
         Скориставшись своїм правом самостійно здійснювати добір помічникі, суддею Грабовським Віталієм Володимировичем внесено подання керівнику апарату про призначення на посаду помічника судді Мар'яш Лілію Валеріївну, яка до цього займала посаду секретаря судових засідань цього ж суду. Крім цього, відповідне подання внесено суддею Крілем Миколою Дмитровичем про призначення на посаду помічника судді Голько Мар'яну Ярославівну, випускницю юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
         На сьогоднішній день по кандидатурі Голько М.Я. за її згодою, проводиться спеціальна перевірка відомостей про особу, яка претендує на зайняття посади, пов'язаної із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Порядку організації проведення спеціальної перевірки відомостей про особу, яка претендує на зайняття посади, пов'язаної із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого Указом Президента України від 25 січня 2012 року № 33/2012.
Така ж перевірка проводиться по кандидатурі Юстини Пилипяк, яка рекомендована конкурсною комісією Червоноградського міського суду Львівської області на посаду секретаря суду, на час відсутності основного працівника, та кандидатурах Яніни Чайковської, Ольги Наконечної та Вікторії Скаб'як, які рекомендовані конкурсною комісію для зарахування їх в кадровий резерв.
                                                                                                                        Керівництво