flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась робоча зустріч з представниками громадських організацій та судів щодо реалізації проекту «Опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Львівської області з використанням карток громадянського звітування».

19 березня 2015, 09:00

18 березня 2015 року в приміщенні Апеляційного суду Львівської області відбулась робоча зустріч з представниками благодійної організації «Твоє право» та регіонального громадського благодійного фонду «Право і демократія», заступником начальника ТУ ДСА України в Львівській області, головами та керівниками апаратів апеляційного суду Львівської області і місцевих судів Львівської області.

Під час зустрічі обговорювались питання реалізації проекту «Опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Львівської області з використанням карток громадянського звітування».

Представниками вказаних вище організацій було презентовано основні сфери оцінювання та методологію карток громадянського звітування, а також ознайомлено запрошених осіб з деталями проекту.

З 16 квітня 2015 року у судах Львівської області розпочнеться опитування громадян з використанням карток громадянського звітування.

Участь у робочій зустрічі від Червоноградського міського суду Львівської області приймала керівник апарату Алла Рибіцька.

                                                                                                 Керівництво