flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України у Львівській області відбулась нарада з керівниками апаратів місцевих судів міста Львова та Львівської області.

04 липня 2012, 09:05
        3 липня 2012 року в приміщенні територіального управління державної судової адміністрації України у Львівській області відбулась нарада Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області з керівниками апаратів місцевих судів м. Львова та Львівської області.
       В нараді взяли участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович, заступник начальника управління Віктор Дейнека, директор Львівського регіонального відділення національної школи судів України Людмила Слюсар та керівники структурних підрозділів ТУ ДСА України в Львівській області.
       Під час зустрічі було проінформовано про підсумки роботи Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області за перше півріччя 2012 року, а також узагальнено співпрацю керівників апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області із відділом планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності та обговорено проблемні питання; повідомлено про стан обліково-статистичної роботи в місцевих загальних судах м. Львова та Львівської області, узагальнено правильність оформлення наказів з кадрових питань у місцевих загальних судах м. Львова та Львівської області; обговорено деякі питання співпраці керівників апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області з юридичним сектором щодо укладення та виконання цивільно-правових та господарських договорів; повідомлено основні вимоги щодо наповнення веб-сайтів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області.
     На нараді директор Львівського регіонального відділення національної школи суддів Людмила Слюсар окреслила питання підготовки навчальних планів для керівників апаратів, помічників суддів, секретарів судових засідань, звернула увагу на статистичні дані Апеляційного суду Львівської області щодо повернення справ до суду першої інстанції для дооформлення.
Начальник управління Юлія Попович підвела підсумки наради та звернула увагу присутніх на дотримання виконавської дисципліни.
       Участь в нараді від Червоноградського міського суду Львівської області прийняла керівник апарату суду Алла Рибіцька.