flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 жовтня 2012 року територіальним управліннямдержавної судової адміністрації України в Львівській області будуть проведені семінари-навчання.

17 жовтня 2012, 12:00
         19 жовтня 2012 року територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області будуть проведені відразу три семінари-навчання.
Так, семінар пройдуть спеціаліст з інформаційних технологій місцевих судів м. Львова та Львівської області з питань вивчення Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 20 вересня 2012 року № 108, яка вступає в дію з дати набрання чинності Кримінальним процесуальним кодексом України.
Крім того, відбудеться загальний відео семінар щодо ознайомлення з новими функціональними можливостями КП «Д-З» версії 4 та з ведення обліку справ її засобами за участю фахівців управління з питань судового діловодства Державної судової адміністрації України та департаменту розробки програмного забезпечення ДП «Інформаційні судові системи», з метою підвищення ефективності роботи працівників, що займаються судовою статистикою.
 З метою підвищення рівня професійної компетентності працівників кадрових служб місцевих судів м. Львова та Львівської області, апеляційного суду Львівської області, Львівського апеляційного господарського суду, Львівського апеляційного адміністративного суду з питань вивчення Закону України від 17 листопада 2011 року № 4050-VI «Про державну службу» та розробки профілів професійної компетентності посад державної служби, відбудеться семінар за участю Управління державної служби Головдержслужби України у Львівській області.
Для участі в семінарах від Червоноградського міського суду Львівської області відрядженні
-         Надія Султан – заступник керівника апарату Червоноградського міського суду Львівської області (відповідальна по веденню кадрового діловодства у суді);
-         Ірина Климчук – старший секретар Червоноградського міського суду Львівської області (відповідальна за ведення судової статистики в суді);
-         Сергій Красько – головний спеціаліст з інформаційних технологій Червоноградського міського суду Львівської області.
                            Керівництво