flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумок проведення Дня відкритих дверей 23 жовтня 2012 року.

30 жовтня 2012, 12:00
         23 жовтня 2012 року Червоноградський міський суд Львівської області вчетверте проводив День відкритих дверей.
         Взяти участь у даному заході відгукнулись два навчальних заклади міста: Червоноградська загальноосвітня школа I-III ступеня № 2 та школа-колегіум № 3.
         Традиційно, відвідувачів зустрічав голова суду Микола Денисович Новосад.
         Варто зазначити, що Дні відкритих дверей в Червоноградському міському суді Львівської області проводяться з метою зміцнення довіру звичайних громадян до працівників суду та судової системи вцілому.  
Однак, як вбачається із практики, є лише поодинокі випадки, коли заходи даного характеру відвідують громадяни з просвітницькою метою. Здебільшого, Дні відкритих дверей в суді відвідують студенти, учні-старшокласники та сторони по справах, оскільки в ці дні керівництвом суду та суддями здійснюється прийом громадян. 
         Охоче на запитання старшокласників відповідав голова суду, а вони були найрізноманітніші: від рівня достатку до способу знищення корупції в державі.
         Бесіду з учнями Червоноградської загальноосвітньої школи I-III ступеня № 2 на тему: «Права дитини в навчальному закладі» провела заступник керівника апарату суду Надія Султан. Учні активно дискутували та задавали запитання, ділились думками, а також … фотографувались «приміряючи» крісла головуючих суддів, прокурорів, адвокатів та навіть підсудних! 
         Вже не вперше суд відвідали учні школи-колегіуму № 3. Цікаву пізнавальну екскурсію приміщенням суду для них провела керівник апарату суду Алла Рибіцька. 
        
                                                                                                         Керівництво
   

          
 


 



Голова суду Новосад Микола Денисович та заступник керівника апарату Султан Надія Василівна відповідають на питання старшокласників.


Заступник керівника апарату Надія Султан під час ознайомлювальної бесіди з учнями.