flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч з новопризначеними суддями Верховного Суду.

13 грудня 2017, 16:40

      11 грудня 2017 року помічник судді Червоноградського міського суду Уляна Терех відвідала зустріч   новопризначених суддів Верховного Суду -  випускників юридичного факультету Університету, зі студентами, викладачами, представниками судів, яка відбулась у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка.Захід відбувся в рамках всеукраїнських зустрічей на тему «Верховний Суд – нова філософія судової влади».

      На зустрічі були присутні судді Наталія Антонюк, Дмитро Гудима, Володимир Кравчук, Володимир Король та Олександр Стародуб.

      Новопризначені судді Верховного Суду поділилися досвідом проходження конкурсу на посади суддів, а також розповіли про основні завдання своєї роботи і значення, яке має навчання в  університеті. Також розповіли про виклики, які перед ними стоять і цілі, яких планують досягти.  За словами суддів, ключові принципи нового Верховного Суду – європейська якість рішень, ефективність, сталість та єдність практики, внутрішня та зовнішня комунікація, а також запобігання корупції. Наголосили, що основними векторами філософії Верховного Суду є справедливість, компетентність, непідкупність й відкритість для людей.