flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітальне слово голови суду Миколи Новосада з нагоди професійного свята Дня працівників суду.

13 грудня 2013, 11:00
     Шановні колеги!
 
       Від імені начальника Державної судової адміністрації України Руслана Кирилюка, начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлії Попович, голови апеляційного суду Львівської області Петра Каблака та від мене особисто, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята Дня працівників суду!
 
         Для кожного з нас Червоноградський міський суд Львівської області – друга домівка, частина нашого життя.
 
         Одні пропрацювали тут рік, інші два, хтось двадцять…
 
         Саме тут в багатьох розпочалась кар'єра. Завдяки своїй наполегливості та праці впевнено просувались по службі, займали керівні посади апарату суду, призначались суддями, заступниками голови та головами суду.
 
         Я гордий і радий з того, що цього року кращі працівники апарату суду за сумлінну роботу і високий професіоналізм були відзначені Почесними грамотами та подяками: до Дня Незалежності України Грамотою Державної судової адміністрації України нагороджено заступника керівника апарату Надію Блажко, до Дня юриста Подяку територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області оголошено секретарю судових засідань Лесі Янкевич, до Дня працівників суду Грамотами територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області нагороджено консультанта Галину Сас та головного спеціаліста з інформаційних технологій Сергія Краська. Сьогодні кращі працівники суду ще будуть відзначені керівником апарату суду Аллою Рибіцькою.
 
         В умовах сьогодення нам важко працювати, однак ми маємо до чого йти і чого прагнути.
 
        Ми повинні діяти чітко згідно чинного законодавства України, однак ніколи не забувати залишатись в першу чергу людьми.
 
      Ми, як одна команда, повинні працювати над підвищенням авторитету кожного працівника Червоноградського міського суду Львівської області та судової влади вцілому. Ми повинні бути прозорими та відкритими для всіх людей без винятку. Ми повинні проявляти велике терпіння, розуміння та повагу до всіх оточуючи.
 
 
       Нехай кожен з нас щоранку перед початком робочого дня згадує дану нами Присягу вірно служити народові України, суворо дотримуватись Конституції та Законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, охороняти права і законні інтереси громадян. Нехай кожен з нас усвідомить, що ми працюємо на благо нашої держави та її людей.
 
       Не зважаючи на велику завантаженість і зайнятість - не забуваймо про своїх рідних, про свої сім'ї, вони також потребують нашої уваги та тепла.
 
        Тож напередодні професійного свята прийміть найщиріші вітання з побажаннями щастя, благополуччя та достатку.
 
 
        Радості Вам, здоров'я вашим рідним та чистого нам усім сумління!
 
                                               З повагою,
                   голова Червоноградського міського суду
                   Львівської області Микола Новосад