flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступнику керівника апарату Чевроноградського міського суду Львівської області додали нові обов'язки.

16 грудня 2013, 10:00
З метою забезпечення інформаційної відкритості діяльності судів, підвищення рівня довіри громадян до правосуддя, зміцнення авторитету судової влади, XI з’їздом суддів України 22.02.2013 р. було прийнято рішення щодо запровадження в судах посади прес-секретаря.
Для новопризначених на посаду прес-секретаря осіб, Державною судовою адміністрацією України спільно із Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя», розробили навчальний курс «Комунікація судів з громадськістю», який став першим в Україні дистанційним курсом для працівників апарату суду, що викладається у режимі он-лайн і сприяє отриманню слухачами навичок спілкування із засобами масової інформації.
Виконання обов'язків прес-секретаря Червоноградського міського суду Львівської області покладено на заступника керівника апарату суду Надію Блажко, яка протягом двох тижнів приймала участь в дистанційному навчанні в он-лайн режимі.
Отримавши новий досвід та практичні навики Червоноградський міський суд Львівської області готовий інформувати громадськість про діяльність суду та запрошує до співпраці представників ЗМІ нашого регіону.
                                                                                                                      Керівництво