flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес секретарка суду здобувала практичні знання у м. Києві.

10 грудня 2019, 14:48

      5-6 грудня  2019 року в м.Києві проходив  дводенний тренінг ”Справа про дискримінацію 2.0: Як діяти прес службі суду на благо суду та суспільству”.

      Тренерами   виступили: 

Назарій Боярський - член правління  ГО ”Вектор прав людини”;

Валерія Рибак - директорка  ГО “Вектор прав людини”; 

Ірина Федорович  - заступниця  голови Центр «Соціальна дія»;

Ольга Какауліна – представниця прес-служби органів суддівського самоврядування.

    Обговорювати теми комунікаційної роботи судів та організації дієвої комунікаційної команди суду,  дискримінації як явища і юридичного поняття, її форми та ознаки,  алгоритм роботи прес-служби під час висвітлення справ про дискримінацію.   

      Участь у заході від Червоноградського міського суду взяла  в.о. прес-секретарки – помічниця голови суду Уляна  Терех, та  отримала сертифікат за успішне проходження тренінгу.

      Організаторами проекту є ГО "Вектор прав людини"  та Центр «Соціальна дія» у партнерстві з Прес-службою Ради суддів України,  за підтримки Sigrid Rausing Trust та в межах проекту «Відкритість судів для ЗМІ та громадськості як запорука верховенства права» за підтримки програми МАТРА (посольство Нідерландів в Україні).

      Захід  успішно  об'єднав  представників  судів із різних куточків України навколо важливої теми запобігання та протидії дискримінації та ролі прес-служб  судів у її висвітленні для громадськості.

 

      Прес-служба суду